Mütevelli Ortaokulu

WEB https://mutevelliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Mütevelli Mahallesi Saruhanlı / MANİSA
VİZYON : Paydaşlarımızla bir bütün olarak; • Ortaöğretime donanımlı öğrenciler aktarabilen, • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, • Çağdaş normlara eşdeğer eğitim veren, • Öğrencilerimizi ailesine çevresine ve milletine yararlı, karşılaştığı zorlukları rahatça aşabilen ve tercih edilen kişiler olarak yetiştiren, GÜÇLÜ BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR
MİSYON : Biz Mütevelli Ortaokulu olarak bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi, eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; yapıcı, yaratıcı, problem çözebilen, çevreye duyarlı, özgüveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirilmesi düşüncesinin yanı sıra, ailenin çağdaş eğitimdeki rolünü ve önemini bilen ve bu doğrultuda aileyi okulun vazgeçilmezi olarak gören bir bakışla öğrencilerimizi yaşama hazırlamak için gerekli eğitim ve öğretimi vermek üzere varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama:09:00 Ders Bitiş:15:30
Servis :
Ulaşım : Manisa otogarından saat başı kalkan Mütevelli Kasaba minibüsleri ile 30 dk içinde okulumuza ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Mütevelli Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Manisa´ya 20 km, Saruhanlı´ya 5 km uzaklıklatır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :